Ontstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - RioolprofOntstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - Rioolprof
E-mail
0477 02 03 45
24u beschikbaar
Heel België

Wij bieden de beste diensten aan

Camera inspectie voor riolering en leidingen

Middels een camera inspectie kunnen wij de routes van leidingen in een woning of een bedrijfspand in kaart brengen. Met onze specialistische apparatuur in de vorm van een rioolcamera met ultrasonische sensoren, kunnen wij nauwkeurig meten hoe de leidingen lopen.

Bij hardnekkige stank

Ervaart u structureel een hardnekkig rioollucht in uw huis of bedrijfspand? Een lekkende leiding kan hier vaak de oorzaak zijn. Waar bevindt deze leiding zich? Zijn er meerdere leidingen die problemen veroorzaken? Wat is de staat van deze leidingen?

Met een camera inspectie kunnen wij nauwkeurig de staat van het leidingenstelsel bekijken. Een digitale monitor laat namelijk precies zien wat de camera in de leidingen aantreft.

Mocht het nodig zijn om uw leidingen te repareren of te vervangen, dan zal een van onze loodgieters dit voor u in orde maken.

Camera inspectie riolering

Met computer gestuurde rioolcamera’s gaan we recht in je rioleringen kijken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. We zoeken zo naar de oorzaak van de verstopping. Om een beter beeld te bekomen tijdens de camera inspectie worden alle afvoerbuizen gereinigd. Door de analyse van de opgenomen beelden, weet Rioolprof meteen waar het probleem ligt.
Exacte locatie scheur of breuk.
U voorkomt onnodig hak- en breekwerk.
Wij kunnen elk riool inspecteren.

Bij verbouwingen en tuin werkzaamheden

Wanneer u uw huis wilt verbouwen of wilt graven in uw tuin, is het belangrijk om geen leidingen te beschadigen. Dit kan namelijk grote gevolgen hebben. Middels een inspectie van Ontstoppingsdienst.nl kunnen wij de routes van de leidingen in kaart brengen, zodat u veilig aan de slag kunt gaan met de verbouwingen.

Afspraak inplannen

Wilt u zelf een datum en tijdstip kiezen voor de inspectie? Plan dan direct een afspraak bij ons in. Toch liever bellen? Ook dat is mogelijk. U kunt ons dag en nacht bereiken op 0477 020 345

Andere diensten

Offerte aanvragen