Ontstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - RioolprofOntstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - Rioolprof
E-mail
0477 02 03 45
24u beschikbaar
Heel België

Wij bieden de beste diensten aan

Rioolgeur is hinderlijk. Via geurdetectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geurdetectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer. Hiervoor betaal je een vaste prijs.

Geurhinder in huis

Onze experten kunnen de bron van uw geurhinder in huis opsporen. Voor een vooraf bepaalde prijs gaan we met een rookgenerator na waar deze rioolgeur juist vandaan komt. Hierna elimineren we de oorzaak en zal de stank in uw huis of keuken verdwenen zijn.

Een verstopping van uw waterleiding of riolering kan gepaard gaan met een onfrisse stank. Voor je het weet nestelt deze kenmerkende rioolgeur zich overal in huis. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we gelukkig maar al te goed hoe we de oorzaak van deze geurhinder in huis kunnen opsporen en hoe we dit probleem vervolgens moeten oplossen. We rekenen hiervoor steeds een vooraf bepaalde prijs aan, zo komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. De stank kan uiteraard ook beperkt blijven tot een bepaalde kamer in huis, bijvoorbeeld wanneer een bepaald onderdeel van de keuken verkeerd gemonteerd werd. Ook in dit geval zal onze vakman dit probleem zo snel mogelijk verwijderen.

Last van hinderlijke rioollucht?
Bel 0477 02 03 45

Geurhinder badkamer

Stijgt er een onaangename stank of rioollucht op uit uw doucheputje? Onze vakmannen kunnen de oorzaak van deze rioolgeur achterhalen en zorgen er hierna voor dat deze geurhinder in een mum van tijd uit uw badkamer verdwijnt.
Indien u te kampen heeft met stank of geurhinder in uw badkamer dan zit er maar een ding op: er een specialist bijhalen. Onze vakmannen weten perfect hoe ze de oorzaak van deze putlucht moeten opsporen en hoe ze deze rioollucht vervolgens uit uw doucheputje moeten elimineren. Dit putje stinkt bijvoorbeeld stevig naar rioolgeur wanneer men in de badkamer geen correcte verluchting heeft geplaatst op de afvoerleiding. Dankzij een professionele rooktest kunnen onze specialisten de problemen in kaart brengen.

Andere diensten

Offerte aanvragen