Ontstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - RioolprofOntstoppingsdienst Antwerpen & regio: 24/7 Ontstoppingsdienst - Rioolprof
E-mail
0477 02 03 45
24u beschikbaar
Heel België

Wij bieden de beste diensten aan

Verstoppingen geven tal van ongemakken en je dagelijks comfort in je huis of in je bedrijfspand wordt ernstig verstoord. Denk aan verstopte WC, water dat niet wegstroomt in je bad, lavabo en gootsteen… En dan hebben we het nog niet gehad over die hinderlijke afvoer geur.

Soms kan je de oorzaak van de ontstopping met het blote oog waarnemen maar in de meeste gevallen ligt de oorzaak letterlijk ‘dieper’. En dan rijzen de volgende vragen op: Is mijn riolering verstopt? Afvoerbuizen? Waar zit het verstopt? En welke ontstoppingsdienst kan je hiervoor best inschakelen?

Het ontstoppen van leidingen en rioolbuizen behoort tot onze hoofdtaak. Wij staan dag en nacht klaar om uw verstoppingen te verhelpen. Wij beschikken over een professioneel team van ervaren specialisten die voorzien zijn van professionele apparatuur om zelfs de meeste hardnekkige en complexe verstopping te verhelpen.

Hoe wij te werk gaan

Bij iedere ontstopping hebben wij een vaste manier van werken. Hieronder hebben we dit in het kort beschreven:

Een goed beeld krijgen van de situatie
Onze collega zal u altijd een aantal vragen stellen om zo een goed beeld van de situatie te krijgen. Deze vragen zijn o.a.:
Hoe lang is de leiding al verstopt?
Is hij al eerder verstopt geweest?
Gebruikt u chemicaliën om de leidingen te ontstoppen?
Afhankelijk van de situatie zal onze collega u aanvullende vragen stellen. Aan de hand van de antwoorden maken wij een plan van aanpak.

Aan de slag

Na de analyse en de eventuele inspectie is het tijd om de verstopping te verhelpen. Afhankelijk van het type verstopping gebruiken wij hiervoor simpel gereedschap of waar nodig specialistische machines. Wij proberen altijd zo snel en efficiënt mogelijk te werken.

Hoe lang duurt het om de ontstopping te verhelpen?

De vraag hoe lang het duurt om een verstopping te helpen is er een die wij vaak krijgen. Ons antwoord is altijd; het hangt af van het type ontstopping en de route van de leidingen. De ene verstopping is vrij snel te verhelpen, terwijl wij voor een andere verstopping al onze speciale gereedschappen erbij moeten halen om het probleem compleet op te lossen.

Onze specialisten houden u altijd op de hoogte van hun bevindingen en zijn transparant in de tijd die het kost om de ontstopping te verhelpen.

Voor particulieren en bedrijven

Wij verhelpen verstoppingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons niet uit of het een kleine woning, een villa, flat of bedrijfspand is. Wij zijn altijd beschikbaar, analyseren het probleem en gaan direct aan de slag.

Andere diensten

Offerte aanvragen